kursus microsoft word

Kursus Microsoft Word

Peroleh kemahiran IT yang paling diperlukan oleh sektor kerajaan dan swasta! Belajar menghasilkan dokumen yang paling kerap digunakan di semua pejabat, organisasi dan bidang pendidikan.

kursus microsoft office

Kursus Microsoft Office

Belajar menggunakan Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel dan Microsoft Access dalam pakej satu kursus. Lengkapkan kemahiran Microsoft Office anda.
kursus grafik

Kursus Grafik Microsoft Office

Kursus Grafik akan memberikan anda kemahiran bekerja dengan fail-fail grafik. Anda akan mempelajari cara mengedit fail gambar menggunakan perisian Microsoft Office sahaja; iaitu Microsoft Word, Power Point dan Excel. Belajar cara mencipta grafik yang menarik dan unik tanpa memerlukan sebarang perisian luar yang mahal serta susah dipelajari seperti Adobe Photoshop. Kursus ini menawarkan pelajaran-pelajaran yang padat serta menarik yang dilengkapi demonstrasi komprehensif dan latihan mencabar untuk membantu anda menguasi ilmu grafik sepenuhnya. Kursus ini menjadi pelengkap kepada Kursus Microsoft Office serta Microsoft Word dan akan membantu akan mengoptimumkan penggunaan Microsoft Office anda.
error: