kursus online

kursus microsoft office
Kursus Microsoft Office

Belajar menggunakan Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel dan Microsoft Access dalam pakej satu kursus. Lengkapkan kemahiran Microsoft Office anda. Kursus Microsoft Office COMPU Studies menjadi pelengkap kepada Kursus Microsoft Word COMPU Studies.

Klik di sini untuk Daftar

Bahan Kursus AndaTopikUntuk Siapa?Komen Peserta

Apa Anda Dapat

Apabila anda daftar untuk kursus ini, anda akan dapat bahan – bahan berikut:-

kursus_office_menu_utama

kursus_office_guru_maya

kursus_office_simulas

kursus_office_ujian

kursus_office_clipart
CD-ROM 15 Ribu Grafik CD-ROM 15 Ribu Grafik
15 ribu gambar – gambar grafik sesuai untuk berbagai tujuan bagi menghiaskan sebarang dokumen Microsoft Office anda.
CD-ROM 10 Ribu ClipArt CD-ROM 10 Ribu ClipArt
Lebih 10 ribu gambar clipart sesuai untuk anda menghiaskan sebarang dokumen Microsoft Office anda.
Persisian Produktiviti Pejabat Kingsoft Office Persisian Produktiviti Pejabat Kingsoft Office
Perisian Kingsoft Office diberikan percuma kepada anda sebagai gantikan jika anda tidak mempunyai Microsoft Office.
kursus_office_sijil
Contoh Sijil – tidak ada yuran tambahan untuk sijil
kursus_ict_sokonganBantuan dan sokongan percuma diberikan untuk kursus anda. Tanyakan sebarang persoalan menerusi telefon, SMS, WhatsApp, E-mel atau laman web ini. Kami di sini sentiasa sedia membantu anda.

Dengan sistem pembelajaran kami, anda tidak pernah keseorangan mengikuti kursus. Kami komited melihat anda berjaya dalam kursus.

Melalui kursus ini anda akan belajar:-

  1. Bagaimana menggunakan Microsoft Excel untuk membuat akaun perniagaan atau rumah dan membina berbagai-bagai carta dan graf.
  2. Bagaimana menggunakan Microsoft PowerPoint untuk membuat persembahan dengan grafik dan multimedia.
  3. Bagaimana menggunakan Microsoft Access untuk membina pengkalan data bagi perniagaan atau pejabat anda.

Melalui pakej Kursus Microsoft Office ini, anda dapat tiga kursus dalam satu CD pada satu harga yang amat menjimatkan!

Kursus ini sesuai bagi mereka yang sudah menamatkan Kursus Microsoft Word dan Kursus Microsoft Word Lanjutan COMPU Studies atau mempunyai kelayakan dan kemahiran yang setaraf dengannya. Kursus ini sesuai oleh pekerja pejabat, pelajar sekolah dan kolej dan pemilik perniagaan.

Lengkapkan Kemahiran Microsoft Office Anda
Kemahiran menggunakan Microsoft Excel, PowerPoint dan Access adalah sesuatu yang perlu jika anda serius ingin menggunakan komputer bagi tujuan meningkatkan produktiviti. Ketiga kemahiran in disertakan dengan kemahiran Microsoft Word adalah kemahiran yang paling diperlukan dimana jua komputer digunakan untuk tujuan pengurusan, pembelajaran atau perniagaan.

Keperluan Sistem
Sebarang jenama komputer atau laptop dengan Windows Xp, Vista 7 dan 8. Pemacu CD/DVD dan 150MB ruang kosong cakera keras.

Antara komen peserta – peserta kursus ini:-

“Pengetahuan kemahiran dalam IT saya sebelum ini amat sedikit sewaktu di sekolah. Namun selepas mempelajari kursus ini kemahiran saya semakin mahir dan lancar serta bertambah kreatif dalam penggunaan Microsoft Office dan lain – lain. ” – Nursyafiqah Binti Abdul Rahman, Bagan Lebai Tahir, Butterworth, Penang .

"Harga yang sangat kursus berpatutan. Kursus Microsoft Excel telah mengajar saya membuat pengiraan dan membina carta, Microsofrt Power Point mengajar membuat persembahan dan Microsoft Access mengajar saya menguruskan data. Ia meningkatkan pengetahuan saya tentang perisian Microsoft. " - Farith Fariq Bin Hashim, Seksyen 18, Shah Alam, Selangor.
"Kursus sangat bagus dan mempunyai banyak isi. Kursus ini membantu saya dalam mengenal fungsi - fungsi button yang saya tidak tahu dan telah meningkatkan skill dalam Microsoft Office." - Muhammad Syafiq Azreen bin Mohd Roslan, Taman Nakhoda Bistari,Lumut, Perak
"Sebelum ini saya tidak tahu menggunakan Microsoft Office seperti Microsoft Excel dan Microsoft PowerPoint. Setelah mengikuti kursus komputer ini, saya sudah boleh menguasai kemahiran menggunakan Microsoft Office." - Norasimah binti Zakaria, Mersing, Johor
"Kursus ini amat membantu saya untuk membuat laporan - laporan. Sebelum ini saya tidak pernah menggunakan Microsoft Access. Sekarang ilmu semakin bertambah." - Najhah Binti Mohd Nor, Jalan Kuala Krai, Machang, Kelantan.
"Kursus ini membantu saya membuat pelbagai graf, cara memasukkan formula dengan cara yang lebih mudah dan mengetahui cara yang lebih baik." - Yusma Hanim Binti Mohamad Nasir, Batu 5, Temerloh, Pahang.
"Dapat memberikan keyakinan dalam melakukan kerja - kerja seharian dengan lebih cepat dan produktif." - Abd Hadi Bin Shahudin, Bukit Kemuning 2, Kota Kemuning, Shah Alam, Selangor.
"Banyak yang telah saya pelajari dari Kursus Microsoft Office ini, amat berguna dan mengukuhkan kemahiran yang sedia ada. Kursus ini terlalu sempurna buat saya." - Sabariah Askani, Beruas, Perak
"Walaupun saya ada menggunakan Microsoft Office, melalui kursus ini ia telah menambah lagi pengetahuan saya untuk menggunakan Microsoft Office." - Mohd Amisyariznan Bin Mat Saat, Taman Medan, Petaling Jaya, Selangor
"Saya dapat mempelajari lebih mendalam berkenaan dunia IT yang sebelum ini saya tidak tahu apa - apa pun tentang komputer. Selain itu juga semua bahan kursus yang pihak tuan sediakan cukup berkualiti serta setiap penjelasan dan penerangan yang diberikan juga cukup ringkas, jelas dan padat." - Mohd Faizal bin Salleh, Bukit Kecil, Kuala Terengganu.
"Kursus ini sangat membantu terutamanya dalam pekerjaan saya sehari - hari dalam menggunakan komputer." - Alferd Ignatius Bernard, Lahad Datu, Sabah.

error: