Bagaimanakah pengetahuan Internet anda? Uji tahap kepakaran anda melalui kuiz percuma kami. Kesemua kuiz ini dilakukan dalam talian. Di penghujung kuiz anda akan diberitahu keputusan kuiz. Jika lulus, anda boleh memohon untuk mendapatkan sijil percuma dari COMPU Studies.

Kuiz Asas Pengetahuan Internet

Kuiz Pengetahuan Asas Internet:- menguji pengetahuan am berkenaan Internet. Klik butang di bawah untuk mengambil kuiz ini.

Kursus Asas Pembinaan Laman Web

Kuiz Asas Pembinaan Laman Web:- menguji pengetahuan asas pembinaan laman web menerusi tutorial percuma yang dibekalkan. Untuk membaca tutorial percuma Asas Pembinaan Laman Web, sila klik di sini. Klik butan di bawah untuk megambil kuiz ini.

Kursus Excel Preview

Kursus Excel Preview: Lihat betapa senangnya hendak mempelajari kemahiran Microsoft Excel secara online - tanpa perlu ikuti sebarang kelas. Menerusi makmal simulasi kami anda akan dapat belajar dan berlatih menggunakan Microsoft Excel seperti anda menggunakannya di alatan sebenar. Cuba sekarang! 

English Grammar Level Test

English Grammar Level Test:- menguji tahap Grammar Bahasa Inggeris anda. Klik butang di bawah untuk mengambil kuiz ini. Apabila anda lulus kuiz ini, anda akan dapat sijil percuma serta-merta.
Versi Baharu
error: