Tips Komputer Minggu Ini

Kunci Kejayaan Pelajar

Selamat Datang Pelajar Baharu Saya ingin memulakan dengan memberikan penghargaan kepada anda yang telah mengambil langkah penting ini untuk memperbaiki diri sendiri melalui pembelajaran dalam talian. Keputusan ini menunjukkan keberanian dan tekad yang sangat tinggi Kita semua tahu bahawa pembelajaran dalam talian boleh menjadi cabaran yang sebenarnya. Terutamanya ketika kita berdepan dengan kesunyian, dan terasa […]

Kuiz dan Sijil
Klik butang di bawah untuk membuat kuiz COMPU Studies dan mendapat sijil.

Keputusan Terkini Kuiz – Kuiz COMPU Studies

Leaderboard: Pengetahuan Asas Internet

maximum of 100 points
Pos. Name Entered on Points Result
Table is loading
No data available

Leaderboard: Asas Pembinaan Laman Web

maximum of 91 points
Pos. Name Entered on Points Result
Table is loading
No data available

Rencana Menarik

windows-10-logoDapatkan Windows 10 Secara Percuma. Klik pada gambar untuk ketahui bagaimana anda boleh download dan cuba Windows 10 yang ori secara percuma!
bateri-telefon-tahan-lama7 Teknik buat bateri telefon anda tahan lebih lama.Bateri telefon selalu habis? Klik pada gambar untuk pelajari bagaimana anda boleh panjangkan jangkahayat bateri anda secara percuma!
transformers-2014-featuredBagaimana tonton video dalam Full HD. Apa itu HD, Full HD dan UHD? Bagaimana tonton sebarang video dalam Full UHD di kaca TV anda? Klik pada gambar dan ketahui rahsianya sekarang.

Kursus Facebook Percuma Kursus Facebook Percuma
Facebook ialah laman rangkaian sosial yang paling popular. Rangkaian ini membolehkan para pengguna membuat kawan baharu, berkongsi minat, menyertai pelbagai kumpulan dan mempromosikan produk dan perkhidmatan mereka. Belakangan ini, Facebook telah menakluki aktiviti web sedunia dan mendatangkan pelbagai impak pada kehidupan seharian kita.
Klik butang di bawah untuk mengikuti Kursus Facebook Percuma COMPU Studies

error: